Halmstad

Juli 17, 2008

Halmstad... Semester... Regn! Dessutom insåg jag just att hälften av det jag hade tänkt packa ned och ta med ligger kvar hemma... Men det gör ingenting. Det säger väl egentligen allt och ingenting när en människa väljer att spendera semestern ute på jobbturné?
Oja, och här ligger jag nu i min sköna säng (jag ljuger, den är inte alls min) och njuter av livet. Hopelessly devoted to Rail-gänget. Vilken pangstart på semestern. I LOVE!

En Sandra, en Danne (bananskalet, han som bara halkar in) och en Melan. Sträckan Sthlm - Halmstad gick som på två röda. Lunchstopp i den idylliska polkagris-staden Gränna. O medan de andra "krämade i sig" (dannes nya uttryck) svensk husman såsom strömming o pannbiff... så höll jag mig till min sommardiet, dvs hamburgare.

-----

Passade på att inhandla diverse läckerheter från alkoholshoppen. ALLA fick "tack för att du visar leg"-tuggummi... utom Sandra.

-----

Incheck Scandic Hallandia. Såg häromdan Weddingcrashers, filmen. De är über på att crasha bröllop. Jag är über på att crasha hotell.

-----

Dahlberg räknar snabbt ut att om man skjuter ihop två fåtöljer och sätter en kontorsstol mellan så blir det en säng god nog åt mig, tack för den...

-----

Fördrink på rummet. Glada i hatten åt vi middag tillsammans på en liten restaurang i närheten. Stort plus för infravärme och trubadur.

Han drog av ett par sköna låtar och ett par egen-skrivna. Bla en som hans bror skrivit till sin dotter.  Om hur "Mami left us" för att pappa drack för mycket, spelade för mycket och hade sex med okända kvinnor.... Sa jag förresten att brodern och hans dotter satt vid bordet bredvid? Hoppas hoppas hoppas att hon inte förstod engelska... stackars unge

Minus för: 1. Pernillas pizza var av storleken barnpizza, och för 95 kronor gick det inte ens att ordna pizzasallad. 2. Sandra fick vin istället för det hon hade beställt... vatten? 3. For real. Jag utbrast "for real" och servitören bredvid var inte sen på att härma mig "for riiiiiiiiiiil". Skitgubbe. No tip for you mister.

-----

Senare intog vi relaxavdelningen. Bastu och bubbelpool. Drack en liter rosé och tappade bikiniöverdelen inför hela sällskapet. Ungefär som vanligt med andra ord.

Blev vänner med 2 små tjejer från Haninge och en random man (tror för övrigt att han stöter på mig).

-----

Hann även bli en sväng på stan och en öl för mycket innan jag somnade som en bäbis i springan mellan dahlberg och alex.


Dags att lämna hotellet för att besöka mina kära Arbetande kollegor vid Festivalområdet. Go RixFM!
MξLAN

Semester!

Juli 16, 2008

Ha tålamod...
Så här i sommartider verkar det inte bli mycket tid över till skriverier. Om någon månad ska vi nog vara back on track.

Men nu mina vänner, är det dags för SEMESTER! Även för en sån som jag...
Och imorn bär det av till Halmstad o RixFM Festival (med rail-gänget) och efter det - på fredagen - så styrs kosan vidare till Öland och Stora Rör. Där väntar familj och vänner och en stoooor hamn med öppna (pir)armar.


Catch you on the flipside!
MξLAN

PussyWagon goes Pusselbit

Juli 12, 2008

Höjden av olycka...
Tillbaka i Storstan efter en veckas äventyr på Gotland delar jag - via msn - en händelserik dag med en god vän:

Hela husvagnen är Trasig. Det här är ett skämt. Tjejerna bröt sig in i den igår. Genom takluckan...


- hahaha wtf?


Den gick.... sönder


(De hade glömt att jag, som valt att stanna kvar i stan för nattliga bravader, fortfarande hade nyckeln)


- fyfan asså


Idag, imorse, när vi skulle koppla på husvagnen för att lämna Norderstrand orkade vi inte hålla emot så den drog rätt in i staketet


- haha åfan


För nåra dar sen råkade jag rycka loss stänkskyddet på spisen... Man kan säga att jag var lite på kanelen, men SÅ ovarsam var jag inte för att förtjäna det missödet


Ena rullgardinen går inte att rulla upp heller.


- hahahahahahahahahahaha


Och sån när vi åkte från campingen imorse, med nedvevade rutor, så tyckte jag att jag hörde nåt konstigt ljud


- det här är ju bara För bra


"Vad var Det???"


"Äh, d va säkert ba nån pinne..."


Så när vi spenderat 3h på båten (aka Titanic - där fröken überskadad sprungit runt i korridorerna o skrikit JACK... JACK!) o skulle åka av klättrade hon upp på husvagnstaket för att säkerställa att luckan (som de limmat fast igårkväll... me nå kasst jävla Super-Glue) var kvar på sin plats så fanns där inte längre ngn taklucka... Den hade vi förmodligen tappat där på gotland. Så nu är det ett stort hål i taket på husvagnen som står obevakad på en parkering på andra sidan stan...


- aaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahha


- fyyyyyyyyyyyyyyyfan va sjukt


Sa jag att hela bakdelen på husvagnen blev skev o typ lossna när den råkade åka in i staketet....?? Man skulle kunna säga att den liksom trycktes in... klämdes fast... mellan två plankor...


- fyfan va skit du kommer få när du ska lämna tillbaka den


Jag tar inte på mig något mer än den trasiga plankan, för det gjorde jag... Men den sitter nog fint efter lite skruvdragande och två liter trälim.


Bakdelen e nog rätt lugn den med, tror vi lyckades kila in den som den ska va.. o det va Verkligen en olyckshändelse...


Men athena... lär få pisk av riset för takluckan, och en självrisk på ett par tusen?


- du är för skön


Hon trodde Seriöst att den gick att ta loss...


- är hon blond?


Nej, iranska och så mörk som det bara går

Glömde nämna att jag - när vi skulle tanka bilen - fastnade med husvagnen mellan två pumpar och inte lyckades komma därifrån va???

Mm, precis. Den du! ...förrens en snäll man tog över ratten och rätade ut skiten. Den smärre droppen som fick bägaren att rinna över helt enkelt...



Våga Vägra - backa med släp!
MξLO

SOOO SICK

Juli 9, 2008

GOTLAND

I tell you this... This ain't no joke!
Sara och Athena... These girls are SOOOOO sick. Periode.

"Gimmie an Amen" "Jesus loves You" "Sing Halelulja".

This is gonna be a loooooong week. Men som dom säger: Tider går fort när man har kul!

O visst ere så. Har redan hunnit bli dagen som starts with an O. Rhymes with a hoe
Det är inte för inte som var och varannat ord - varannan mening - ends up in english. Caffee Latteee. Hot chocolat. Bitch. The trailorpark stinks like shit. Men vi trivs som firren i vattnet.

Bortsett från att vi fortfarande inte införskaffat några kroppsstrumpor i form av joggingdresser (Man ska ha husvagn!), att vi glider runt i mjukisbyxor och högklackat... OCH... att vi tar bilen till receptionen (som för övrigt ligger 45m från husvagnen) har vi gått och blitt riktiga trailortrash-biatches.

Igår kväll...
satt vi på kontoret till sena natten. Pulade lite med filmklippen från dagen och hade finbesök av våra nyfunna hooomies. När det väl begav sig tillbaka till PussyWagon var enda planen: Film!

Det blev en kort historia. Så fort vi slängde i filmen i datorn blev vi snabbt varse om att vi glömt det mest väsentliga - att ladda ner VLC.

Sista dagen för DigiGirlz... mao min sista jobbdag. Från och med ikväll är jag OFF DUTY!!! It's gonna be a looong night!


Later Duuuudes!
MξLAN

Gotland dag 1

Juli 7, 2008

Det var ett djävulskt skyfall...
som genomsyrande denna dag. Smarta Melan hade dock tatt med ett par extra-skor Utifall Att... Man är inte så dum som man ser ut!

Är alltså på Gotland nu. Jobb för Microsoft och deras projekt DigiGirlz. För mer info om detta kan ni gå in på Moa & Bellas blogg: 

www.digigirlz.wordpress.com

Strax dags att bege sig tillbaka till husvagnen. PussyWagon. Blir spännande att tvätta håret ikväll. 3 minuters varmvatten per polett. Med min matermatiska charm räknar jag på en kvart 14 dar ut att... det krävs sisådär en 10st (för att ens lyckas få håret genomblött!).

Jag köpte 50st igår.

Tre stadstjejer på en camping, en något udda ekvation. Återkommer med update.


Peace out!
MξLAN

ps. Var förbi minneslunden på Norra Kyrkogården igår. En mycket stillsam och speciell stund (utan flöjtspel dock - den blev kvar hemma).

Gotland är ett ö-land...

Nej! Jag tänker inte simma över dit med en husvagn på ryggen...
Det får de andra två tjejerna göra. Själv ska jag sitta på båten, äta småkakor och vissla.

Skämt o sido, imorn bär det av. 3 tjejer och en husvagn. Almedalsveckan. DigiGirlz. 4 dagars arbete. 2 dagars semester. Vad vore en bal på slottet liksom... Kan bli hur galet som helst.

Båten går 07:30. Väckarklockan ringer 04:00 so...



Time to put the Dog in the Hot and start counting crows!
MξLAN

ICA Dalastan - Drive In-butik

Juli 5, 2008

SL borde tänka både en och två gånger innan de går ut i strek igen...

Oanade konsekvenser kan ge förödande effekter. Som idag...

Vissa människor - som aldrig ens borde fått vara i närheten av körlicens - ger sig ut på vägarna.

-----


Jag hör ett BRAK... Vilken JÄÄÄDRA smäll!

Det låter nästan som en container, som från 20meter upp i luften drar rätt ner i gatan utanför porten. Det är ju så mycket vägarbeten och ombyggnationer så här års så det vore ju inte helt oväntat.

Men nyfikenheten tar överhanden. Genom fönstret lokaliserar jag en bil, mitt i korsningen frejgatan/dalagatan och en hel del glassplitter.

Slänger mig ut för att kika efter. Jag är bland de första, långt ifrån den sista...

-----

Det jag möts av är nästan overkligt. Inte nog med den halft knosade bilen som står slickad mot "HerrGårMan"-stolpen, några meter ifrån... ser jag detta.


"Välkommen till ICA Dalastan - här kör vi med Drive In!"




foto: Melan©


Kan inte låta bli att se den ironiska komik som speglar sig i ett krossat ICA-fönster. Jag ser ICA-Stig. Jag ser hans undersåtar. Jag ser deras miner när den röda faran susar in genom entrén...

Väntar med spänning på nästkommande ICA-reklam...

(Att tilläggas Bör att ingen skadades allvarligt!)


Drive Safe. Händerna på ratten.
MξLAN

RSS 2.0