Varför kvinnor ibland känner sig tömda på energi...

November 27, 2008


Livets musterium...








En bild säger mer än tusen ord!
MξLO

Distansförhållande? Polygami?

November 24, 2008

Det är som när man glömmer stänga toadörrn efter sig, och någon näsvis kläcker:

"Haru en pinne i arslet, eller?"


I detta fall handlar det inte om någon pinne, men likväl är det dags att sätta fart. Så...
Tummen ur röven gott folk!

-----

Att blogga är nästan lite som att ingå någon form av äktenskap. Ett äktenskap på distans.
För att det skall vara trivsamt för båda parter krävs en stor portion underhåll. Det går inte att tro att en omgång av ryska posten (handtag famntag klapp eller kyss) då och då ska hålla glöden vid liv.

-Det gäller liksom att under sin fria tid ha tillräckligt mycket saker för sig, för att det vid nästa möte över huvud taget ska finnas något intressant att återberätta.

-Samtidigt krävs det att vårda förhållandet. Genom att kontinuerligt avsätta tid, gemensam tid. Engagemang är nyckelordet i ett förhållande. Till höger och vänster. Upp och ner. På alla sätt och vis. Men det är inte alltid så lätt, att få hjulet att snurra i takt. Ibland går det på tok för fort, ibland står allting bara still.

(Sa jag att jag var singel?)


-Sedan har vi ytterligare en faktor som utmanar ett redan stormigt förhållande, offentlighetsprincipen. Monogamin mellan skribent och tangent existerar inte längre. Plötsligt finns ytterligare munnar att mätta.

Äktenskapet har blivit en polygami. 


The game is on again
MξLAN

Viva la krita

Och bloggen har fyllt 1 ÅR ! ! !

Congratulations. Félicitations. Onnittelut. Tillykke. Congratulazioni. Felicidades. Glückwünsche

...eller som vi skulle sagt under ryska förhållanden på PartGalaxen i lördags:

Поздравления

//MξLAN


Siffran Sex... version 2.0

November 8, 2008

Siffran Sex in the city...
Hur många gånger har man inte önskat att himlen öppnade sig, och att glåpord vräkte ner som värsta hagelregnet i huvudet på mansfolket? Hur många gånger har man inte bara velat slita av halspulsådern på dem när de helg efter helg släpar hem en ny tjej och därmed inte bara utökar "pinnlistan" varje vecka utan även sitt självförtroende med sjuttioelva millimeters per second per second. Äckligt. Tjejer är inget annat än objekt i deras ögon. Inte spelar det någon roll om de är singlar heller. Förhållanden är så att säga bara en fas, ett tidsfördriv och ännu ett knep för att få oss dit dom vill. För visst är det så, det man inte kan få - vill man åt.


Killar ligger. För lusten. För makten. Bekräftelsen. Och siffran...

Vid skapelsen begåvades människan med olika organ för olika ändamål. Tänder för att tugga. Fötter för att gå. Hjärna för att tänka. Samma lika. Man som kvinna.

Inom kort insåg skaparen dock en sak; kvinnan var snabb, hon blev smart. Mannen däremot var inte lika vass i tankeprocessen (för att underlätta kan vi dra liknelsen mellan en stockholmare och en norrlänning). Så istället för att göra kvinnor av alla män (vilken tråkig värld det hade varit! tack gode gud... eller big bang) så kompenserade han upp det genom att låta mannen tänka med ytterligare ett organ. Dicken.

Killar använder alltså inte kronjuvelen enbart för att föröka sig, de tänker alltså (inte alltid! men ibland, ofta...) med den. Kvinnan tänker med hjärnan och ligger - det gör hon med allt gud gav henne. Kropp och själ. Kanske inte alltid med så mycket hjärna, dock dessto mer med hjärtat. Hon skulle Aldrig objektifiera en man hon legat med och se honom som ett streck. Aldrig. Det är en sak som bara killar gör. Typiskt killar. De räknar. Eller nej. De drar ett streck.

Sen att de Egentligen inte har någon koll över huvud taget på hur många gånger de ristat den där pennan lodrätt så fort sidan tar slut, har ingen som helst betydelse. Det är bara dags att vända blad.


Sen slog det mig plötsligt...
Häromdan damp det in ett sms i inkorgen. "Nr XX..."


Det var från en väninna. Ett sådant sms betyder bara en sak. Hon har legat. Det var nog till och med jag som en gång i tiden startade det här med sms-counting. För varje ny kille, ett nytt sms.


Det är lika spännande varje gång. Inte för att siffran i sig har någon som helst betydelse, det är bara själva grejen. Att få dela med sig. För visst är det sant som de säger... delad glädje är dubbel gläjde.


Så egentligen... what's Exactly the difference?


None. Vi är precis lika fulla av skit som ni.



PS det finns alltid undantag som bekräftar regeln!

MξLAN


Namnändra?

Fan...
det var ju det bästa kortspelet ever! Vi kanske kan döpa om det?!

Neger o President.............. o McCain?


Barack Obama

November 5, 2008

Amerikanerna har utsett sin nye Mr President...
Hur mycket vi  än vill eller tror att USA's val av president inte ska påverka oss i vårt avlånga lilla land, så gör det det!

Vad ska vi göra nu liksom??
En regnig sommardag... när vi inte längre kan spela Neger o President?


MξLAN

Mela o Lena i karlstad

Oktober 31, 2008

...blev November 1, 2008

I dansbandsstaden nummer ett.
I staden där solen alltid skiner. NOT. Karlstad.
Vägen hit var mörk och regning. Fredagen likaså. Det är banne mig lika (känslo)kallt o mörkt här som på månen. Jag säger bara en sak till Karlstad (vad Magnus Betnér en gång sa till Aftonbladet), en sak...

Ni SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGER!

Är imorgon tvungna att rigga ner eventet. För att sen rigga upp det. Igen. 10 meter bort. Mao på ett höftskjut 30 arbetstimmar beyond budget. Suck.

Bubblet är det dock inget fel på... Inte Clarion Drott heller. Relax o Cordonieu. Här får man internetbiljetter levererat till rummet, Utan att man ens Ber om det. Det kallar jag roomservice.


MξLAN

PS Jag får tourettes när ingenting går rätt, o jag står för det. Rätt o slätt.

RSS 2.0